Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Me Masserilla olemme sitä mieltä, että joulu on erityisesti lasten juhla. Siksi olemme osallistuneet Pelastaa Lasten joulukeräykseen.

Rauhaisaa joulun aikaa toivoo Masserin väki!

Masser - Home

 

Mobile Caliper

Mobile Caliper on uudenlainen tiedonkeruusovellus, jonka avulla jaat mittausdatan kätevästi suoraa maastosta ja määrität puutavaran tarkan sijainnin kartalla

Lue lisää

Masser Harvester Analysis

Masser Harvester Analysis on harvesterin mittaustarkkuuden seurantaan, raportointiin ja analysointiin kehitetty ohjelma. Ohjelma tukee StanForD sekä StanForD2010 -standardeja.

Lue lisää

Harvesterikontrolli

Asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitetty käyttöliittymä, elektroniikan luotettavuus, tarkkuus ja mittausergonomia ovat mittasaksiemme tunnusmerkkejä.

Lue lisää

Tukkimittaus

Elektronisilla Masser -mittasaksilla mittaat tarkasti tukin läpimitan ja ristimitan päästä, keskeltä, molemmista päistä tai pätkittäin.

Lue lisää

Inventointi

Laajan laite- ja sovellusvalikoiman avulla kerättävää dataa voidaan hyödyntää aina leimikkosuunnittelusta valtakunnan metsien inventointiin.

Lue lisää

Kehitystyökalut

Masser Developer ja Masser Creator Pro ovat helppokäyttöisiä ohjelmistokehitystyökaluja omien tiedonkeruusovellusten luomiseen

Lue lisää

Tarkastusmittaukset

Tarjoamme kattavat kontrollimittausmenetemät kaikkiin puutavaralogistiikan tarpeisiin, kuten motokontrolliin sekä tukkimittarin- ja tehdasmittauslaitteiden tarkastukseen.

Lue lisää

Pinomittaus

Sovelluksemme mahdollistavat pinon osien korkeuden, pinon pituuden ja leveyden mittausdatan lisäksi pinon puiden tilavuuden sekä pinotiheyden tiedonkeruun.

Lue lisää